Wie zijn wij

Erika

Mijn naam is Erika Molenaar, in 2017 ben ik begonnen bij studio Sanerie. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg, thuiszorg, schoonmaak en administratie. Vanaf de geboorte van mijn oudste dochter ben ik full-time moeder geweest en heb ik mijn werk altijd aangepast aan mijn gezin.

Na een interne opleiding tot TFM coach ben ik sinds 2018 eigenaresse van studio Sanerie geworden. Elke dag begeleid ik met passie en plezier de klanten bij het sporten in de infrarood warmtecabine. Daarnaast heb ik aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van voeding. Met deze kennis en de kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan in de praktijk geef ik praktische voedingsadviezen. Deze adviezen worden ondersteund door de boeken van PuurGezond.

In mijn werk komen alle opleidingen die ik gevolgd heb, mijn werkervaringen en mijn persoonlijke levenservaringen samen. Dit vertaalt zich terug in onze werkwijze; sporten met aandacht! Aandacht in de breedste zin van het woord.