Intake

Gratis en vrijblijvend een intake met proefles

U bent van harte welkom voor een GRATIS proefles sporten in de warmtecabine, aansluitend aan de proefles is er ruimte voor een intakegesprek. U kunt tijdens dit gesprek uw vragen stellen, ook leggen wij de methode en onze werkwijze uit.

Ook voor mensen met reuma of fibromyalgie is de TFM methode zeer geschikt. Wilt u graag meer bewegen, maar wordt u gehinderd door uw lichamelijke klachten? Door de medische warmte van de infrarood worden uw spieren verwarmd en kunt u zonder spierpijn sporten. Meerdere klanten met deze klachten gingen u voor en zijn uitermate tevreden over het resultaat. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende proefles en ervaar het zelf.

Wanneer u dit wilt wordt tijdens de intake uw figuur systematisch opgemeten, bij dames op 13 plaatsen van het lichaam, bij heren op 4 plaatsen. Samen met u wordt vastgesteld hoeveel lessen wij  u adviseren om uw conditie te verbeteren en hoeveel centimeters u minstens kunt afslanken.

Risico’s nemen met uw lichaam is levensgevaarlijk. Uw lichaam is immers uw kostbaarste bezit. Daarom is een gezonde, medisch verantwoorde sport-/afslankmethode de eni­ge goede manier. De Thermo Fysische Methode (T.M.F.) sporten m.g.v. infrarood bij Studio Sanerie is zo’n methode om uw conditie op te bouwen en daarbij, indien gewenst, af te vallen. Het is een uitgebalanceerde combinatie van alles wat goed voor u is. Sporten in de warmtecabine met infrarood en daarnaast krijgt u voedingsadviezen.

Als u een afspraak maakt voor een gratis proefles met intakegesprek mag u meenemen:

  • 2 handdoeken
  • toiletspullen
  • extra ondergoed (liefst geen string ivm de meting)
  • sportkleding (shirt met lange mouwen, sport-/trainingsbroek (lang), sokken)
  • agenda (voor het maken van een vervolgafspraak indien gewenst)

Sanerie werkt….. Dat weten wij zeker.

Vul onderstaand contactformulier in voor de proefles met intake en wij nemen dan graag contact met u op om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via de mail.

Uw Naam / Voornaam:

Adres:

Postcode / Woonplaats:

Telefoon:

Mobiel:

Uw e-mail

Geboortedatum:

Uw lengte:

Uw gewicht:

Eventuele bijzonderheden kunt u hier vermelden

 

 

 

Studio Sanerie

Fort den Haakweg 15 A
4354 NE Vrouwenpolder
Telefoon: 06-41441255
mail: info@studiosanerie.nl

Privacybeleid