Vacushaper

De vacushaper combineert vacuüm met actieve beweging.  Een training op de vacushaper stimuleert de doorbloeding in de buik, billen en benen.  Door de vacuüm trekt het bloed naar de buitenste huidlaag. Daardoor is er een hogere doorbloeding op de plaats waar je vet wil verbranden. De doorbloeding van de buitenste huidlaag zorgt ook voor een afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de cellulitehuid gladder en strakker. De doorbloeding heeft ook een gunstig effect bij rusteloze benen.

De vacushaper is een loopband waar je op gaat staan. Door het dragen van een speciaal rokje dat wordt vastgeklemd aan de rand van de vacushaper krijg je een vacuüm effect. Dit zorgt ervoor dat je onder lichte druk een wandeltraining uitvoert.

Het beste resultaat heb je wanneer je 2 tot 3 keer per week traint in de vacushaper in combinatie met voedingsadviezen. Een gezond voedingspatroon draagt bij aan een gezond lichaam. Een combinatie van sporten met gezonde voeding heeft de beste kans van slagen.

Kort samengevat bevordert het bewegen in de vacuüm:

  • De vetverbranding op buik, billen en benen
  • De vermindering van  cellulite
  • De afname van cm’s op buik billen en benen
  • Een strakkere huid
  • De doorbloeding
  • De versterking van de spieren

Wil jij de vacushaper graag een keer proberen? Meld je aan voor een gratis proefles en vermeld bij bijzonderheden vacushaper. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.