Voeding

Ons doel is jouw gezondheid, we gaan uit van een gezond lichaam en een gezonde mindset. We willen je helpen om zelf bewuste keuzes te leren maken als het gaat om gezonde voeding. We bieden geen dieet aan, geen maaltijdvervangers maar een stappenplan naar een gezonde leefstijl. De veranderingen die we je leren zijn niet van tijdelijke aard, maar bedoelt voor de lange termijn. Samen ontdekken dat gezond eten, makkelijk, leuk én lekker is.

Voor ons is gezond eten vooral puur eten: kiezen voor zoveel mogelijk onbewerkte producten. Hierbij kun je denken aan groeten, fruit, volle graanproducten, zuivel, noten en zaden, eieren vlees en vis.
Wanneer je basiskennis hebt over gezonde voedingsmiddelen en weet wat je in de basis nodig hebt voor een evenwichtige en volwaardige voeding kun je zelf bewust keuzes leren maken.

Niet uitgaan van wat allemaal niet mag, maar juist uitgaan van wat je nodig hebt waar je goed op functioneert en waar je energie van krijgt. Wanneer je je hiervan bewust bent baseer je je keuzes ook op het principe dat je goed voor jezelf wilt zorgen.

De adviezen die we geven zijn gebaseerd op de basisprincipes van PuurGezond. Een platform waar wij bij zijn aangesloten en die o.a. het boek slank in 8 stappen hebben uitgegeven dat wij gebruiken bij het geven van de adviezen.
Met behulp van het boek en de bijbehorende stappenkaarten gaan we stap voor stap je eetpatroon onder de loep nemen en daarin stapsgewijs (indien nodig) veranderingen aanbrengen. Praktisch en toepasbaar, we houden van simpel.

Op de website van PuurGezond vind je nog meer informatie, recepten en tips.