Voeding

Goed bewegen maar ook eten hoort bij een gezond lichaam. Dus ook als u uw conditie wilt verbeteren en daarbij uw lichaamsgewicht wilt reduceren is het van groot belang om op uw voedingsgewoontes te letten.

Gezondheidspiramide: 

Op een natuurlijke manier wordt gewerkt aan een gezond lichaam en een gezond gewicht. Tijdens uw gehele kuur blijven wij continue de aandacht vestigen op uw voeding. Het gaat hierbij om een gezond en gevarieerd eetpatroon, waarbij het hele gezin gewoon mee kan eten. Met tips en adviezen geven we meer balans in uw patroon, zodat u ook op het bereikte gewicht kunt blijven.

 

Redenen om buikvet aan te pakken:

Buikvet is verantwoordelijk voor vele welvaartziekten, omdat het in de omgeving van het hart, lever en andere organen ligt opgeslagen. Bovendien bevordert vet de productie van het stresshormoon cortisol. En nu komt het “enge” gedeelte:

Buikvet is “actief” weefsel.  Je zou het kunnen vergelijken met een extra orgaan dat onstekingsbevorderende stoffen produceert die schadelijk zijn voor de gezondheid. Een taille omvang van meer dan 88 cm. voor vrouwen verhoogd het risico op hart- en vaatziektes en diabetes. Volgens onderzoeken hebben mensen met ‘n matige conditie en overgewicht 33% meer kans op kanker dan slanke mensen.

Puurgezond.nl

Studio Sanerie is aangesloten bij puurgezond.nl. PuurGezond staat voor écht eten, eten zonder pakjes en zakjes. Eten dat je makkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt. Genieten van de smaak van pure, onbewerkte producten. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn! Op de website www.puurgezond.nl vind je alle informatie en recepten en tips.

zonder-honger-afvallen

Studio Sanerie

Fort den Haakweg 15 A
4354 NE Vrouwenpolder
Telefoon: 06-41441255
mail: info@studiosanerie.nl

Privacybeleid