IR-Cabine (Infrarood warmte cabine)

Uw conditie verbeteren en afvallen met infrarood warmtecabine’s volgens de Thermo Fysische Methode (TFM = trainen in warmte)

Infrarood warmtecabine

In de medische wereld maken ze al jaren gebruik van infrarood behandelingen. De therapie is dan ook door wetenschappers al intensief onderzocht. Infraroodstraling in combinatie met sporten/beweging zorgt voor:

– verbetering van uw conditie, u gaat zich aanzienlijk fitter voelen

– spieropbouw en spierversteviging

– verlies van centimeters en gewicht

– verlichting gewrichtsklachten

– verlaging van de bloeddruk

– daling van de bloedglucosewaarde met 50%

– daling v de totale cholesterol met 10%

– afname cellulitis

–  een optimale/verhoogde  calorie-verbranding. De warmteapplicatie door infrarood stimuleert de doorbloeding en stofwisseling in spieren en  onderhuids weefsel. De overtollige vetcellen krijgen hierdoor meer zuurstof waardoor het vet sneller verbrandt.

De trainingen worden intensief begeleid, u  sport gemiddeld max. 30 minuten per sessie, waarbij u doelgerichte oefeningen uitvoert in de infrarood-warmtecabine, dit staat gelijk aan 1,5 uur fitnesstraining! Het is dus ook nog eens tijdbesparend.

Tijdens de training wordt het tempo geleidelijk opgevoerd , afhankelijk van uw lichamelijke conditie en mogelijkheden. Hierdoor worden de resultaten versneld en blijft het oefenprogramma in de infrarood-warmtecabines leuk en uitdagend.
U zult merken dat uw conditie aanzienlijk verbeterd en u zich veel fitter gaat voelen. Ook uw spieren verstevigen en u tevens verliest u het gewenste aantal kilo’s en centimeters.

De gehele training wordt ondersteund met wekelijkse wegingen, maandelijkse metingen en intensieve voedingsbegeleiding indien gewenst. U kunt er ook voor kiezen om alleen te sporten.

 

 

Studio Sanerie

Fort den Haakweg 15 A
4354 NE Vrouwenpolder
Telefoon: 06-41441255
mail: info@studiosanerie.nl

Privacybeleid