Trudy

Al jaren loop ik langs studio Sanerie en in 2022 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben  naar binnen gestapt. De kilootjes gingen er moeilijk af en ik wist dat ik toch stimulans nodig had om dat voor elkaar te krijgen. Van Erika en haar team kreeg ik goede uitleg over wat zij te bieden hebben. Ik werd gewogen en op 13 plaatsen gemeten. Ook kreeg ik voedingsadviezen met behulp van het boek slank in 8 stappen van PuurGezond.  Deze hebben mij meer bewust gemaakt van mijn eetpatroon. Ik at niet zoveel rauwkost bij de lunch en bij het avondeten. Zo kwamen er ook elke week allerlei recepten per mail binnen. 

De oefeningen in de warmtecabine worden op maat gegeven. Je krijgt goede aanwijzingen wat je moet doen en ze worden ook voorgedaan. Dit alles gebeurt op een vrolijke wijze. Ik ben tevreden over het resultaat van het sporten en mijn eten aanpassen.

Na 36x sporten was ik in totaal 29cm smaller geworden. Op mijn taille 5 cm.

Het is echt een aanrader om binnen te stappen en te starten met een uitgebreid programma. Ik heb besloten om nog even te blijven sporten, het bevalt me goed.


Hartelijke groeten,

Trudy