Methode

UW CONDITIE VERBETEREN EN AFVALLEN D.M.V. DE THERMO FYSISCHE METHODE TFM) MET INFRA ROOD –

De T.F.M. methode (Thermo Fysische Methode) met Infrarood (IR) bestaat uit twee onderdelen, intensief sporten in een infraroodwarmtecabine en voedingsadviezen (indien gewenst)
In de infraroodwarnte-cabine doet u gedurende een half uur, specifieke spieroefeningen onder begeleiding. Dit leidt tot maximale calorieverbranding  en staat gelijk aan 1,5 uur fitnesstraining!

Omdat het sporten in de warmte-cabine max. een half uur duurt is het voor veel mensen, qua tijd  een uitkomst om in beweging én op gewicht te blijven.

Doordat bijna alle oefeningen liggend gebeuren worden de rug en gewrichten  ontlast, maar uw conditie verbeterd aanzienlijk. Hierdoor is het ook voor vrijwel iedereen mogelijk om te komen sporten in de infrarood warmtecabine volgens de TFM.

De cabine heeft een groot oefenoppervlak en een grote opening zodat u geen probleem heeft om in en uit de cabine te komen en de oefeningen uit te voeren.

De infraroodwarmte dringt door de huid- en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling). De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spieren neemt zelfs toe met 30%. Cellulitus verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker maar ook gezonder. Aangename en egale warmte in de cabines, door de combinatie van IR en convectorkachel.

De trainingen worden intensief begeleid. Wij letten op uw houding, spieraanspanningen en of u de oefeningen juist uitvoert. Het gehele proces wordt ook, indien gewenst, ondersteund met wekelijkse wegingen, maandelijkse metingen en persoonlijke voedingsbegeleiding.

U kunt bij ons tijdens de intake aangeven welk programma u wilt:

FIT-programma, dit houdt in:

  • wekelijks sporten in onze infraroodcabine met individueel programma
  • begeleiding bij de cabine
OF:
ALL-IN programma, dit houdt in:
  wekelijks sporten in de infraroodcabine met een individueel programma
  .  begeleiding bij de cabine
  wekelijks wegen
  na iedere 8e keer sporten een meting
  persoonlijk voedingsadvies
  persoonlijk gesprek naar behoefte