In de periode van 15 maart 2020 t/m 10 mei 2020 was Studio Sanerie tijdens de landelijke lockdown gesloten.
Hieronder leest u anoniem de ervaring van één van onze klanten tijdens deze bijzonder periode:

Sporten tijdens coronatijd, hoe doe je dat?
Studio Sanerie is dicht, maar gelukkig zijn Erika, Suzanne en Déborah innovatief en hebben ze me een programma toegestuurd via de app met oefeningen om thuis te doen. Ik heb gewichten en een matje besteld, zo kan ik thuis gewoon verder gaan met trainen.

Natuurlijk mis ik de infrarood en de contacten, maar ik vind het prima te doen thuis. Wekelijks is er contact via app of mail met Sanerie, ze houden me echt in de gaten. Óf ik nog sport en hoeveel keer ik de oefeningen doe.

Op het programma wat ik krijg toegestuurd, staan oefeningen die ik al eerder deed toen Sanerie nog open was, dus ik weet welke spieren ik moet aanspannen en waar ik op moet letten. Als er nieuwe oefeningen zijn stuurt Studio Sanerie een kort filmpje mee, waar de oefening wordt voorgedaan. Heel duidelijk!

Ik sportte altijd 2x per week bij Sanerie op vaste dagen. Nu doe ik dit op precies dezelfde dagen, want die tijd stond toch al gereserveerd in mijn agenda. Op deze manier is er geen buitengewone discipline nodig, maar gewoon heerlijk sporten!

En als ik stiekem een keertje niet zoveel zin heb om te sporten, denk aan het enthousiasme en de drive van de dames van Studio Sanerie waarmee ze ons begeleiden en helpen, aan de kracht die ze ons laten zien om sterk te zijn in tijden dat het tegenzit……. En dan sport ik met zoveel overgave om op die manier als het ware te laten zien: jullie doen het niet alleen, ik ga dóór waar jullie noodgedwongen moesten stoppen en straks gaan we sámen verder sporten! Daar vertrouw ik op.