Lees hier de ervaring van een deelneemster van het 12 weken programma

Via Instagram zag ik “het 12 weken programma” voorbijkomen. Dit gaf de doorslag om me aan te melden. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt, maar ook gezonder gaan eten. Beiden zijn door het volgen van het programma  goed gelukt. Ik viel 12 kg af en eet weer gezond!

Tijdens het twaalf weken programma, was ik heel bewust met voeding bezig, waardoor de kilo’s er ook makkelijker af gingen. Het waren 6 informatieve, maar ook hele gezellige avonden. Veel verschillende onderwerpen kwamen aan bod, waardoor ik steeds meer vanzelf bewuste keuzes ging maken. Met name om gezond te eten, maar ook bijvoorbeeld om tijd te maken voor ontspanning en beweging.

Het heeft mij gemotiveerd om op een positieve manier met eten bezig te zijn. Ik ben meer groente en fruit gaan eten, meer gaan variëren en nieuwe recepten gaan proberen. Doordat je 12 weken lang hier mee bezig bent, wordt het steeds meer een leefstijl, die daardoor ook makkelijker vol te houden is. Was voor mij het afvallen eerst het grote doel, daar staat nu gezond en bewust eten op nummer 1 en daardoor ben ik  gewicht gaan verliezen.

Daarnaast heb ik 2 keer per week gesport in de infrarood cabine. Wat voor mij het afvallen stimuleerde, maar de warmte is ook heerlijk voor mijn spieren. Ik had regelmatig last van zere knieën en rug, dit is daardoor minder geworden.

Sporten bij Sanerie en het volgen van het 12 weken programma is  voor mij een goede combi. Onder andere door Erika en haar team blijf ik steeds gemotiveerd om lekker te blijven bewegen en gezonde keuzes te maken. Er wordt naar je  geluisterd, het is er gezellig en het is fijn om door te bewegen tijd te maken voor inspanning en ontspanning. Er is een open, ontspannen sfeer, wat ervoor zorgt dat ik elke week met veel plezier kom sporten.

Twijfel je nog om naar Sanerie te gaan? Dan hoop ik dat ( oa ) mijn ervaring de doorslag geeft om je aan te melden!