evelienvoorevelien

 

 

 

 

 

 

 

 

In de zomer van 2010 werd ik plotseling ten huwelijk gevraagd tijdens onze vakantie in Amerika.  Na 10 jaar samen was daar de grote vraag!

Bij terugkeer begon de zoektocht naar de perfecte jurk. Dat duurde even, maar in januari vond ik ‘m dan toch.  Alleen één probleem, hij was 2 maten te klein. De rits op mijn rug bleef toch zeker  10 cm. openstaan. De jurk was er helaas niet meer in een grotere maat….

Men kon de jurk eventueel uitleggen, maar nee, besloot ik. Ik ga zorgen dat ik deze jurk pas!!

Diëten was mij niet vreemd. Sonja Bakker, Weigth Watchers, South beach ik heb het allemaal gedaan. De een met wat meer succes dan het ander. Nu was het écht belangrijk dat ik kilo’s en centimeters verloor en ik was me al aan het bedenken hoe ik dat ging doen….

In diezelfde tijd kreeg ik een advertentie van Studio Sanerie onder ogen en dat leek me perfect. Je doet een op jou gericht trainingsprogramma, krijgt voedingsadviezen, ze begeleiden je en wat bij mij de doorslag gaf ( a-sportief als ik ben) je was maar 2x een half uurje per week met de oefeningen bezig!

Vol  goede moed ben ik eraan begonnen en het viel mee. De voedingsadviezen die ik kreeg waren goed vol te houden en ook de oefeningen in de warmtecabine gingen me goed af.  De oefeningen bleken uiteindelijk nog een stuk zwaarder te worden, maar het resultaat mocht er zijn! Bij dit alles werd je goed gecoacht door Suzan en Ria die alle vorderingen nauwkeurig bijhielden en als het nodig was extra voedingsadviezen en algemene adviezen gaven.

Tijdens het passen van de jurk zag je het resultaat al, de rits ging steeds verder dicht. Een maand voor het huwelijk ging de jurk dicht, maar dan zat deze wel erg krap. Men vroeg alsnog…zullen we de jurk  uitleggen?? Maar nee, ik wist zeker…ik ging die jurk passen.

Op de dag van mijn huwelijk, na 4,5 maanden Sanérie, was ik 8 kg kwijt en 85 cm!!

En mijn trouwjurk die zat, zonder te zijn aangepast, als gegoten……

Evelien