Dewi

In maart 2017 was ik het beu, ik moest en zou nu écht gaan afvallen. Na wat speurwerk op internet  kwam ik terecht bij Studio Sanerie in Vrouwenpolder.

Na een gratis proefles en intake gesprek te hebben gehad, dacht ik waarom niet? We gaan ervoor! Bij de aanvang alle afspraken gemaakt om 2 keer in de week een half uurtje te sporten in de infrarood-warmtecabine, wat was dit heerlijk  en wat gaf het een goed gevoel als  je was geweest. De knop was om en ging er hélemaal voor.

Na 1 maand en bij de 1e meting was er al 10 kilo en 27 cm in omvang af! 

Wat was ik blij, ik had nooit gedacht dat het zo goed én snel zou gaan. Zelf heb ik met de voedingsadviezen die ze gaven ook nooit een honger gevoel gehad, het was heel goed vol te houden.  Gewoon met de pot mee kunnen eten, hoe fijn is dat?

Natuurlijk heb ik ook mijn mindere momentjes gehad, zelf baalde ik het meest als ik weer wat was aangekomen door  iets  extra’s  te nemen. Maar iedere keer werd ik weer gestimuleerd om door te gaan door het team van Studio Sanerie.

Na 7 maanden ben ik inmiddels 44 kilo én 235 cm in omvang kwijt! Soms kan ik nog steeds niet geloven dat ik dit allemaal al heb bereikt. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en raad iedereen Studio Sanerie in Vrouwenpolder aan! Zelf blijf ik ook nog lekker doorgaan.

Dewi Joosse