Angela

Eind januari 2019  begon ik aan mijn avontuur bij Sanerie, ik wil behoorlijk wat afvallen en besluit na de proefles in eerste instantie voor een half jaar 2x sporten per week te gaan.

Al vanaf het eerste moment voel ik met erg op mijn gemak bij Erika. Afvallen is niet makkelijk maar Erika weet me elke keer te motiveren. Als het even niet lukt, niet achterom te kijken maar juist weer te besluiten oké vanaf nu lukt het me weer wel. Wat voor mij een hele prettige houding is.

 Het 2x per week wegen is soms wel ff slikken maar helpt me ook. Die stok achter de deur is gewoon prettig, ik wil natuurlijk niet komen sporten en een paar kilo meer wegen.

Elke paar weken een stap zetten in je proces door middel van aanpassingen doen in je voeding en drinken vind ik een fijne manier. Vaak ging ik een paar weken keihard en dan was het daarna weer veel te moeilijk om vol te houden.

 Het 2x per week sporten vind ik helemaal geen opgave. Voor je het weet is het half uur weer om en heb je dat fijne gevoel te pakken. Zo van ik heb het weer gedaan.

Nu na 3 maanden ben ik in totaal 52 cm’s kwijt en zo’n 10 kilo afgevallen.

Ik ben weer veel meer gaan sporten, veel bewuster aan het eten, zelfs groenten eet ik al een stuk meer.

Moet wel eerlijk zeggen heb die zuurkoolschotel nog niet aangedurfd🙈

Angela