Alice

Mijn naam is Alice, ik loop al een aantal jaren met flink overgewicht. Mijn man Renzo was al een lange tijd aan het sporten bij Studio Sanerie en enkele kilo’s afgevallen en ook nog eens heel enthousiast. Dit laatste verbaasde mij erg omdat sporten voor hem niets is. Zelf dacht ik dat het ook niets voor mij zou zijn.  Sowieso vond ik sporten tien keer niks, was erg ‘anti-sport’ en vond het allemaal maar een overdreven gedoe.

Op een dag was ik mijn postuur zo ontzettend beu dat ik diezelfde dag nog tegen mijn man zei… ‘en nu is het klaar’ ik wil afvallen. Eigenlijk met wat lood ik mijn schoenen ben ik in mei 2021 kennis gaan maken met Erika en haar team, en dat viel reuze mee!  Hele ‘gewone’ aardige mensen met begrip en een instelling van ‘niets moet’ maar kijk wat je kan en een fijne persoonlijke benadering.

 Lukt een oefening niet, dan is dat geen probleem en krijg je gewoon een andere oefening. Dit is erg fijn! Ook de sfeer is supergezellig! Ik ben twee keer in de week gaan sporten zonder tegenzin! Het halfuurtje sporten gaat erg snel. Dat ik het sporten bij Studio Sanerie zo leuk vind, daarvan staan ik en zelfs mijn familie en vrienden versteld van!

 Ook krijg je goede voedingsadviezen. Ik eet ook nu echt heerlijk en veel maar op een andere wijze. Namelijk veel meer groente en fruit, de pastasaus maak ik nu zelf van veel verse groente, tomatenblokjes, beetje gehakt en heerlijke kruiden. Mijn bord ligt net als anders vol, maar dan met minder pasta en veel van die heerlijke saus! En ja…, er gaat nog wat kaas over. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan hoe lekker je op een gezonde wijze nog kan eten, ook lekkere gezonde tussendoortjes! Wekelijks krijg ik van Studio Sanerie een mail met heerlijke gezonde recepten. En je mag van me weten dat ik op vrijdagavond ‘ouderwets’ lekker ongezond wat chips eet en op zaterdag lekker friet! Met daarnaast lekkere groente en rauwkost. In dit alles eet het gezin ook lekker gezond mee. Lekker wandelen vind ik tegenwoordig ook leuk. Ik ben nu ruim 27 kg en 143 cm kwijt en ben heel trots op mezelf. Ook ben ik Erika en haar team heel erg dankbaar met hun support en enthousiasme en mijn man vanwege zijn enthousiasme over Studio Sanerie!

En geen paniek, als het even niet lukt! Ik kijk dan in de kleedkamer naar dat mooie bordje in het Zeeuws: Lukt ‘et vandaege nie, dan lukt ‘et merrege!