Studio Sanerie, Thermo Fysische Methode

 Wat kunt u verwachten als u start bij Studio Sanerie:

We werken bij Studio Sanérie volgens de T.F.M. (Thermo Fysische Methode), de TFM is een methode waarbij je in een verwarmde cabine traint mét infrarood lampen. De resultaten zijn door de “2-in-1″(warmte+infrarood) beter, je hebt vrijwel nooit last van spierpijn en voelt je na de training veel fitter.
De oefeningen zijn voor vrijwel iedereen mogelijk doordat de meeste oefeningen liggend gedaan worden en je programma wordt aangepast op wat je kunt en mag. Zo nodig hebben we contact met een fysiotherapeut.

Kies je er voor om alleen te komen sporten of wil je sporten en afvallen m.b.v. de voedingsadviezen die we geven?

Je kunt er voor kiezen om alleen te komen sporten, je kunt je afspraak van te voren vastleggen en bent dan met max 30 minuten klaar. We hebben fijne en afzonderlijke douches en kleedhokjes, dus je kunt weer fris en fruitig weg.
Kies je er voor om te sporten en af te vallen dan krijg je ook nog eens voedingsadviezen, wegen en meten we je en ben je soms iets langer bezig dan 30 minuten.
De voedingsadviezen zijn afgepast op de thuissituatie zodat je geen uitzondering op het gezin of je omgeving wordt.
We werken niét met pillen of shakes, dit maakt het onnodig duur en je wilt toch gewoon met de pot mee kunnen eten?

Verder kun je er voor kiezen om 1 of 2 x per week te komen sporten, dit gebeurt onder begeleiding en wordt ook aangepast op je wensen en mogelijkheden.

Maak snel een afspraak en start gelijk of in januari 2018 zodat je tóch van onze acties kunt profiteren.

Graag tot Ziens bij Studio Sanerie in Vrouwenpolder.
____________________________________________________________________________________________________________________
U kunt bij ons sporten (FIT-programma) of sporten- en afslanken (ALL-IN programma).
Aan u de keus waar u zich het prettigst bij voelt, niks moet!

Zijn er na de zomer/herfst wat kilo’s bij en wilt u weer slanker en fitter de feestdagen tegemoet?

Ook voor gewichtsafname bent u bij ons op het juiste adres, we helpen u graag uw gewenste gewicht weer te behalen zodat alles net wat weer mooier staat en lekkerder zit. Wat wil een mens nog meer….. slanker en fitter naar de feestdagen toe werken d.m.v. de TFM (Thermo Fysische Methode).

We hebben jarenlange ervaring en begeleiden u graag om uw doel te bereiken.

Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake met proefbehandeling zodat u zelf kunt voelen en ervaren of de Thermo Fysische Methode mét infrarood iets voor u is.

Aan u de keuze of u alleen wilt komen sporten (Fit programma) of voor het totale pakket gaat (All-in programma), waarbij ons enthousiaste team u graag begeleidt bij uw gewenst gewichtsafname en het sporten.

Wellicht tot ziens!

Team Studio Sanerie

Anouk, Erika en Dewi