33-jarige vrouw is 14,5 kg afgevallen

Afvallen.. Ja dat wilde ik..! Van anderen gehoord over Studio Sanerie. Eerst dacht ik, ik probeer het zelf nog wel, maar dat is moeilijk!!

September 2019 de knop voor mezelf omgezet en gebeld met Sanerie. Erika nodigde me uit voor een gratis proefles, gesprek en meting. Om ervoor te zorgen dat ik niet af zou haken, omdat ik het misschien te zwaar vond, gelijk maar het volledige pakket gedaan, van 60 sportmomenten. De kosten zijn hoog, maar je krijgt er heel veel voor terug. Lieve begeleiders, die je telkens weer stimuleren, ook al lukt het even niet.. Positieve energie, een gezonder lichaam, waardoor je jezelf ook weer meer gaat waarderen! De oefeningen zijn niet allemaal even gemakkelijk, maar geen reden om te stoppen.. 😉 dus ging ik netjes 2x in de week naar Vrouwenpolder!

Als je een berichtje doet; kan ik eerder komen? Heb je nog een plekje vandaag? Altijd snel een reactie!

Helaas door persoonlijke omstandigheden en de sluiting tijdens Corona in maart een poos niet kunnen sporten. Gelukkig m’n gewicht toen wel redelijk op peil kunnen houden, waardoor er niet veel extra kilo’s weer af moesten. Op 18 juni was ik 14.7 kilo afgevallen en 105 cm kwijt!

Inmiddels zijn de 60 sportmomenten voorbij, maar ik heb ervoor gekozen om 1x in de week te blijven sporten, om fit te blijven!