riannevoorriannena

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn succesverhaal na een kuur bij Studio Sanérie:

In mijn jeugd was ik niet de slankste, maar toen ik op m’n 21ste trouwde woog ik nog geen 60 kilo. Daarna kwam er door medicijngebruik wel bijna 20 kilo bij. Dit is ook zo gebleven in de jaren er na. Na de zwangerschappen van onze 3 zonen bleef er elke keer ook wel iets bij. Ik keek wel naar andere mensen hoe slank die in de loop der jaren werden en bleven, maar dacht: “dat is voor mij niet weggelegd”. Totdat in mijn directe omgeving (Vrouwenpolder),meerdere vrouwen het lukte om kilo’s kwijt te raken onder deskundige begeleiding. Toen ging de knop om en ik dacht: “dan kan het dus ook voor mij!”.

Begin Maart 2010 ben ik voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse naar Studio Sanérie in Vrouwenpolder gegaan. Toen werd meteen duidelijk hoeveel centimeter er af kon én met de garantie dat dit resultaat binnen een jaar gerealiseerd kon worden. Op 11 maart ben ik begonnen met een start gewicht van 84,6 kg.

Het sporten  in de cabine is goed te doen en het oefenprogramma wordt in de loop van de weken naar conditie opgebouwd. Ook is de begeleiding daarbij super! En dan wordt je ook met je neus op je voedingspatroon gedrukt. Maar dankzij de goede adviezen van Ria en Suzan krijg je zin om je eetgedrag aan te passen.

Dankzij de begeleiding, het sporten in de warmte-cabine (de bewegingsoefeningen) en natuurlijk mijn eigen inzet ben ik nu na 60 behandelingen 137 centimeter en 17 kilo kwijt. Sinds begin november 2010, ben ik met een vervolg bezig, want ik wil graag nog wat extra centimeters kwijt. Natuurlijk stimuleren daarbij de complimenten, die je bijna dagelijks krijgt, om door te gaan.

Ik kan het iedereen, die graag wat aan zijn conditie wilt doen en  kilo’s of centimeters kwijt wil, aanraden om te starten bij Studio Sanérie in Vrouwenpolder.

Bel snel voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse….succes verzekerd!

Rianne Dekker