marjavisservoormarjavisserna

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens een verjaardagsuitje kwam ik in gesprek met iemand die heel enthousiast vertelde over sport- en afslankcenter Studio Sanérie in Vrouwenpolder.

Thuis heb ik daarna gelijk de website opgezocht en goed gelezen wat ze daar doen.

De Thermo Fysische Methode (TFM) wat kort gezegd inhoudt: voedingsadviezen die bij het gezin passen en daarnaast max. een halfuur sporten in een cabine met Infrarood warmte.

Vervolgens heb ik de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt voor een figuuranalyse die gratis en vrijblijvend is!. Tijdens de figuuranalyse werd ik op 13 verschillende plaatsen gemeten en natuurlijk gewogen, want daar was het in eerste instantie om te doen-afvallen!!!

Na 8 behandelingen was er al 6 kg af en 25 cm totaal in omvang, dat geeft moed.
De voeding werd iedere keer goed geadviseerd, soms kreeg ik een recept van bv soep erbij en tips wat en wanneer te eten.
Op 5 mei 2011 ben ik begonnen en na 60 behandelingen (begin januari 2012) stond de weegschaal 23 kg lager en de centimeter gaf 132 cm in totaal minder in omvang aan !!!

Mijn kledingkast is nu drastisch veranderd en mijn vaste kledingwinkel ziet me graag komen want er zijn al heel wat kledingstukken ingewisseld voor een kleinere maat, nl van maat 48 naar maat 40-42.

Ik zit nu weer lekker in m’n vel, mijn bloeddruk is gedaald, voel me prima en veel fitter en ben ik ook lekker buiten aan het sporten.

Ria en Suzan (van Studio Sanérie) blijf ik zien, want ik ga nu 1 x per week naar de studio voor onderhoud. Zo blijf ik toch onder controle en ik sport nog een keer extra in de week. Want……. zo dik als hiervoor, wil ik niet meer zijn!
Marja