marinvoorgroot1-212x300marinnagroot1-212x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sporten, infrarood, yoghurt, fruit en diksap: Afvallen!!
Je doet een poging, nog een poging en nog een poging. Hebt voornemens en begint er aan, maar écht resultaat: nee…
En toen… startte ik op advies van mijn huisarts bij Studio Sanérie, sport-, figuurcorrectie- en afslankstudio in Vrouwenpolder.
Na twee weken was ik een halve kilo kwijt, echt opschieten deed het niet qua gewicht. De centimeters gingen er echter wel af: 23 cm (gemeten over 13 punten) na 4 weken. Gezien de kilo’s er niet erg hard afgingen, zeiden de dames van Studio Sanérie ‘ik denk dat je stofwisseling verstoord is, probeer dit voedingsadvies eens’.

Het leek me niet geweldig, maar ik ben toch begonnen:
Iedere anderhalf uur iets eten, en alleen dingen die rechtstreeks uit de natuur kwamen ! En dat werkte! De kilo’s (en de centimeters) vlogen er af! Maar…. Daarvoor moest ik wel nee zeggen tegen sommige dingen. Me zoveel mogelijk aan het schema houden werkte (in het kader van de weegschaal) het beste, maar het is simpelweg makkelijker om jezelf niets toe te staan, dan af en toe toch te smokkelen. Dan ga je namelijk steeds meer slechte dingen eten… en dat zie je dan weer op de weegschaal waar ik twee keer per week op stond bij Sanérie. En er is niets erger als hij de verkeerde kant op gaat….. Na de weegschaal volgde een half uurtje sporten in de Infrarood-warmtecabine. Liggend een speciaal op jou afgestemd programma van oefeningen uitvoeren (afhankelijk van je conditie en waar de centimeters er het meeste van af moeten) wat iedere keer intensiever wordt. In mijn geval veel been- en buikspieroefeningen. Op zich best ontspannend, maar ook best zwaar! Mijn spieren zijn in ieder geval een stuk beter ontwikkeld nu, mijn conditie is er op vooruitgegaan en mijn huidstructuur is veel verbeterd!

En dan…… het eindresultaat:
18,5 kg lichter, een hoop centimeters minder: 100,5 cm, een betere conditie en een betere huidstructuur (cellulitis)!
En daar ben ik best trots op!!!
Marin vd Berge