mariettevoorgroot1-212x300mariettenagroot1-212x300

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mariëtte Antonisse.
In januari 2009 ben ik begonnen bij Studio Sanérie in Vrouwenpolder. Het jaar daarvoor ben ik gestopt met roken en in dat jaar ging ik van kledingmaat 44 naar 46 en deze ging ook al strak zitten. Ook kreeg ik last van mijn knie doordat ik behoorlijk zwaarder was geworden. Ik was me ervan bewust dat er iets moest gebeuren ook omdat ik er zelf van baalde.

Ik had al van Studio Sanérie gehoord en toen er in januari 2009 een aanbieding stond in de krant heb ik gebeld en kon ik meteen dezelfde dag terecht voor een intakegesprek en de 1e behandeling.

Na een proefperiode van 7 weken welke een prima resultaat gaf heb ik  60-behandelingen gedaan. Ik ben nu 1 jaar verder en 23 kilo lichter en 90 cm dunner. Ik ben echt heel blij dat ik de stap gezet heb. Het sporten in de cabines is goed vol te houden, je bouwt het aantal oefeningen per week op, zodat je conditie verbeterd.

Soms zitten er wat zwaardere oefeningen tussen en denk je dit ga ik niet volhouden en toch gaat het. Je krijgt regelmatig een nieuw programma met weer andere oefeningen.

Om af te vallen moet je 2x per week sporten in de warmte-cabine. De begeleiding van Ria en Suzan is prima. Je wordt op een goede manier gemotiveerd en gestimuleerd zonder druk. Je krijgt prima voedingsadviezen die ook goed vol te houden zijn. Geen ingewikkelde diëten maar gewoon met de pot mee eten. Ik ben nu aan een 2e kuur begonnen en wil nog een aantal kilo’s kwijt. Daarna wil ik het bij blijven houden door 1x per week een behandeling te volgen.

Ik kan het echt iedereen aanraden die zijn conditie wil verbeteren en af wil vallen. Je moet wel gemotiveerd zijn en er echt voor gaan. Het is geen wondermiddel maar wanneer je echt wilt afvallen werkt het echt goed! Ook voel ik me veel fitter en ben ik veel leniger. Een andere leuke bijkomstigheid is dat ik veel complimenten
krijg. De laatste broek die ik heb gekocht was maat M terwijl ik ook wel eens XXXL heb gekocht.