louisevoorgroot1-212x300louisenagroot1-212x300

 

 

 

 

 

 

 

 

In de zomer van 2008 vond ik dat ik serieus een aantal kilo’s en centimeters kwijt moest. En dan wel op een verantwoorde manier waarbij ik dus niet zou stoppen met eten maar op een manier die in mijn dagelijkse leven goed zou passen. Voorheen was ik al redelijk vaak een aantal kilo’s kwijt geraakt maar altijd kwam er dan wel weer iets bij waardoor ik weer moest lijnen. Geen structureel resultaat dus.

De eerste kennismaking met Studio Sanérie in Vrouwenpolder was best spannend maar door de professionele aanpak voelde ik me al snel op mijn gemak en had ik direct het vertrouwen dat ik aan het goede adres was. Na 1 jaar was ik 102 cm’s kwijt over mijn hele lichaam en 8 kilo. Ik koop nu 2 kledingmaten kleiner. Ik heb voorheen nooit maat 38 kunnen kopen en had ook niet verwacht dat te kunnen bereiken. Maar met de hulp van Studio Sanérie is het gelukt, wat een goed gevoel!

Het sporten bij Studio Sanérie bevalt me goed en ik blijf dat ook doen. Het kost me veel minder tijd dan een sportschool en ik voel me er op mijn gemak. Ria en Suzan denken goed mee over mijn voeding en geven ook advies op dat gebied. Het sporten in de warmte-cabine is totaal niet saai en de sfeer is erg prettig.

Kortom… als je je conditie wilt verbeteren en kilo’s en centimeters kwijt wilt raken ben je bij Studio Sanérie aan het goede adres, ik heb er zeker geen spijt van dat ik de stap heb gezet om er naar toe te gaan.