inavoorgroot1-212x300inanagroot1-212x300

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het krijgen van onze kinderen zijn er na elke bevalling steeds kilo’s achter gebleven aan mijn lijf, wat niet leuk is en waar je best van af wilt. Veel zelf geprobeerd maar nooit meer resultaat geboekt dan enkele kilo’s. Tot ik zag dat mijn jongste zusje slanker en slanker werd. Wat spookte die uit? Ja, sporten in een warmte-cabine. Wat is dat en waar kan ik dat in de buurt doen?

Nou dat valt mee, in Vrouwenpolder lekker dichtbij. Ik ben in september 2009 langs Studio Sanérie gegaan voor een figuuranalyse en heb kennis gemaakt met Ria en Suzan. Ik zag het wel zitten en ben gelijk dezelfde week nog begonnen, op 30 september 2009 met een gewicht van 86.2 kilo. Ook werd ik op 13 verschillende plaatsen gemeten. Dit zal na elke achtste sportbeurt op dezelfde plaatsen gebeuren. Nu ben ik vandaag, 29 April 2010 voor de laatste behandeling van de startkuur geweest en geëindigd met het gewicht van 72.7 kg en met 127 ½ centimeter minder in omvang.

Als ik terug kijk is het heel snel gegaan en zijn de kilo’s er afgevlogen én heb ik erg genoten van etentjes en feestjes. Weet je hoe dit komt? Ria en Suzan geven advies hoe je het beste kunt eten en ook als je naar een feest gaat staan ze klaar met advies. Ik heb geleerd dat een klein beetje ook lekker is en dat een feest zonder te veel maar wel lekker eten óók gezellig kan zijn.

Na te denken over hoe en wat je eet heb ik wel geleerd. Wat ook een reden geweest is dat ik minder wilde wegen is dat er in mijn familie hartproblemen en suikerziekte voorkomen. Zeker bij het ouder worden moet je dan alert zijn. Veel mensen in mijn omgeving maken me een compliment en het stimuleert ook anderen om naar Studio Sanérie te gaan. Ze zagen wie je was en wie je bent geworden. Zelfs mijn huisarts zag het onlangs gelijk en vond het een goede manier om mijn conditie te verbeteren en af te vallen. Je eetgewoontes worden gezonder en beter, verder is in de cabine sporten met infrarood natuurlijk ook een hele goede zaak! Ik blijf voorlopig 1 x per week sporten bij Studio Sanérie om mijn behaalde resultaten te onderhouden.