corinevoorcorinena

 

 

 

 

 

 

 

 

Na al enige tijd (iets) te zwaar te zijn geweest en allerlei methodes te hebben geprobeerd om af te vallen, met wisselend succes, heb ik eind februari 2012 de knop om gezet en ben er echt voor gegaan. In eerste instantie door minder te gaan eten en drinken is er inderdaad een beetje vanaf gegaan, van 108 naar 102 kilo, maar het ging niet echt vlot.

Aangestoken door de zichtbare resultaten en enthousiaste verhalen van een vriendin ben ik mij gaan verdiepen in de Thermo Fysische Methode met infrarood en dan met name bij Studio Sanérie in Vrouwenpolder.

Na de proefles en duidelijke uitleg heb ik besloten dat deze methode het wel eens kon zijn voor mij en heb me aangemeld.

Op 12 april ben ik begonnen met een gewicht van 102 kilo. Het streefgewicht hebben we gesteld op 85 kilo en een vermindering van 188 centimeters.

De oefeningen zijn, op een enkele na, niet moeilijk maar als je ze 3×15 keer moet herhalen merk je goed dat je beweegt. Dankzij de infrarood cabines heb ik echter niet één keer spierpijn gevoeld.

Natuurlijk gaat het niet elke keer vanzelf, er zijn best moeilijke momenten geweest. Soms had ik vreselijk mijn best gedaan maar was toch aangekomen, soms vreesde ik de weegschaal maar was afgevallen. Als ik dan toch iets was aangekomen of niet echt veel was afgevallen heb ik nooit een negatief woord gehoord! Altijd werd ik gestimuleerd om door te gaan, ook toen ik het zelf helemaal niet meer zag zitten.

Omdat er geen dieet wordt voorgeschreven is het voor iedereen te doen: 3 maaltijden, 3 verantwoorde tussendoortjes en veel water moet lukken.

Dankzij de prettige sfeer, de uitstekende begeleiding bij de oefeningen en de morele en praktische steun die ik mocht ontvangen van Ria en Suzan is het gelukt!!

Met trouw twee keer per week de oefeningen en vooral goed opletten weeg ik nu, na de eerste serie van 60 behandelingen, 85 kilo en zijn er 140 centimeters verdwenen. Zelfs in de maand december, toen de studio  dicht was voor een verbouwing, is het gelukt de schade te beperken en in januari ga ik gewoon door: op naar de 79 kilo en weg met de laatste 48 centimeter.

Corine

PS: eindelijk heb ik gewoon laarzen “van de plank” kunnen kopen in plaats van extra brede schachten te zoeken.